Prototyping voor bedrijven.

Van idee tot concept.

Vrijblijvend advies voor zakelijke klanten.

09.00 uur - 17:30 uur

Rapid prototyping

Snel en voordelig een professioneel prototype laten ontwerpen en maken

Prototec.nl is gespecialiseerd in rapid prototyping services en de productie van kleine series. U laat uw professionele prototype bij ons van diverse materialen maken. Bovendien slagen we er altijd in om uw prototype snel en van de hoogste kwaliteit te produceren, zowel op het gebied van technische functionaliteit als visuele esthetiek.

Als expert op het gebied van rapid prototyping in Nederland, is het onze missie om totaalservice en een product van de beste kwaliteit te bieden. Neem bij vragen of interesse meteen contact met ons op.

Rapid prototyping op maat

Bij iedere opdracht bieden onze experts maatwerk rapid prototyping. We denken altijd met u mee, van ontwerp tot de snelle productie.

Hoogwaardige materialen

We werken met de volgende materialen van hoge kwaliteit om altijd de gewenste prototypes te realiseren: kunststof, metalen en diverse 3D-printmaterialen.

Development van software en apps

Bij Prototec.nl ontwerpen en maken we uw prototype niet alleen razendsnel, we zorgen ook direct voor de aansturing via software of app.

Wat is rapid prototyping?

Met alleen een digitaal ontwerp zijn deze testen niet mogelijk en daarom raden we u altijd aan om naar ons toe te stappen wanneer u met een idee in uw hoofd zit dat u wilt laten uitwerken tot een professioneel, functionerend prototype.

Voordelen van een rapid prototype

Met een goed functionerend prototype valideert u een productontwerp, voert u de nodige assemblagetesten uit en bereidt u de lancering van het eindproduct voor. Hiermee bespaart u niet alleen veel geld, maar ook tijd. U hoeft namelijk niet eerst een hele serie te produceren.

Goede communicatie: vast contactpersoon

Tijdens het ontwerp- en productieproces is goede communicatie essentieel. Dat weten we bij Prototec.nl als geen ander. U heeft bij ons daarom het gehele traject een vast contactpersoon. Aan hem geeft u al uw wensen door en kunt altijd vragen stellen. Neem direct contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden. We helpen u waar nodig!

We delen met u op voorhand het ontwerp en de uitvoering

Bij Prototec.nl werken we met Fusion 360. Deze software maakt het voor ons mogelijk om het productontwerp en de uitvoering direct met u delen. Dit gebeurt allemaal in een virtuele omgeving.

Wanneer alle specificaties van het ontwerp voldoen aan uw eisen, creëren we uw prototype snel en voordelig met de gekozen materialen. Dat is deel van de totaalservice van Prototec.nl: u bent bij iedere stap in het proces betrokken, zodat onze experts een rapid prototype maken waar u 100% tevreden mee bent.

Veel technieken en productmogelijkheden

We bieden alle rapid prototyping-technieken op één plek. Dit betekent dat u bij ons altijd snel en voordelig een gedetailleerd, goed functionerend prototype laat maken en afwerken. We realiseren rapid prototyping van de hoogste kwaliteit met gebruik van de volgende technieken:

 

Metaal prototype

Met een prototype van metaal heeft u meteen een product in handen dat er afgewerkt uitziet en functioneel is. Zo kunt u de gebruiksvriendelijkheid en vorm goed testen.

Elektronica prototype

U heeft de optie om uw prototype naar wens te laten functioneren en besturen met moderne elektronica.

Aluminium prototype

Met een aluminium prototype realiseert u een afgewerkt product dat elektronisch of mechanisch geverifieerd kan worden. Hiermee toetst u het ontwerp ook eenvoudig aan de werkelijkheid en detecteert u snel eventuele fouten.

Kunststof prototype

Kunststof is het ideale materiaal om een flexibel prototype van te maken. Het wordt vooral toegepast voor niet-elektronische producten.

Neem contact op met Prototec.nl

We begrijpen het heel goed als u nog vragen heeft over rapid prototyping en de diverse opties. Bel ons op 036 – 203 08 21 of stuur een e-mail naar info@prototec.nl om de mogelijkheden te bespreken of om hulp te krijgen bij uw materiaalkeuze. Samen met u realiseren we het perfecte prototype.

 

Neem contact met ons op

Geen idee is ons te gek

  Over ons

  Prototec heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van maatwerk oplossingen op het gebied van software, electrotechniek, metaalbewerking en 3d printing. We helpen u graag aan een flexibele oplossing: voor elk budget!

  Contactgegevens

  Prototec
  Edvard Munchweg 28D
  1328 MA Almere

  Telefoon: +31(36) – 203 08 21
  E-mailadres: info@prototec.nl

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks