Prototyping voor bedrijven.

Van idee tot concept.

Vrijblijvend advies voor zakelijke klanten.

09.00 uur - 17:30 uur

Ontwerpen

Alle prototypes beginnen met een professioneel ontwerp. 2D of 3D, alle ontwerpen kunnen uitgevoerd worden in de door ons gebruikte software Fusion 360. Met deze software kunnen wij uw ontwerp indien gewenst opmaken, en samen met u kijken of het gewenste eindresultaat kan worden behaald. Animaties van bewegende onderdelen zijn ook een mogelijkheid. Moeten er aanpassingen worden gedaan, dan kunnen we deze uitvoeren nog voordat wij in productie gaan om het uiteindelijke prototype te maken.

Ook voor het aansturen van elektronische onderdelen maken wij op voorhand eerst een ontwerp, zodat we goed kunnen beoordelen welke onderdelen wij uiteindelijk nodig hebben om een PCB te kunnen ontwerpen. Van transistoren, weerstanden tot het aansturen van stappen motoren. Alle ervaring en kennis is bij ons in-house aanwezig.

Heeft u zelf al een onderdeel ontworpen en wilt u deze laten 3D printen? Of heeft u een ontwerp met plaatstaal wat u wilt laten snijden, buigen en eventueel poeder coaten? Mail dan uw ontwerp naar info@prototec.nl en wij sturen u snel een passende offerte. Wilt u het ontwerp liever met ons bespreken en door ons laten ontwerpen? Bel ons dan of stuur ons een email (info@prototec.nl), of vul het onderstaande formulier in.

  Over ons

  Prototec heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van maatwerk oplossingen op het gebied van software, electrotechniek, metaalbewerking en 3d printing. We helpen u graag aan een flexibele oplossing: voor elk budget!

  Contactgegevens

  Prototec
  Edvard Munchweg 28D
  1328 MA Almere

  Telefoon: +31(36) – 203 08 21
  E-mailadres: info@prototec.nl

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks