Prototyping voor bedrijven.

Van idee tot concept.

Vrijblijvend advies voor zakelijke klanten.

09.00 uur - 17:30 uur

3D prototyping

Binnen no time een 3D prototype van hoge kwaliteit in handen

Bent u als bedrijf op zoek naar een 3D oplossing voor uw ontwerp? Veel klanten gingen u al voor bij Prototec.nl. We zijn experts op het gebied van 3D prototyping en bieden iedere klant totaalservice en een 3D model van de hoogste kwaliteit.

We beschikken over veel 3D printoplossingen, van klein tot groot formaat en van FPM (filament) tot resin printers. We printen uw 3D ontwerp in het materiaal naar keuze en uiteraard ook in de gewenste kleur. Heeft u nog vragen over onze 3D geprinte prototypes of bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer dan 30 jaar ervaring

We hebben ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van functionerende 3D prototypes.

Betrokken bij het proces

We delen op voorhand het productontwerp met u. Zo voldoet uw prototype altijd aan uw wensen en eisen.

3D prototype in kleine oplage

We richten ons op kwaliteit en produceren daarom uw prototype uitsluitend in een kleine oplage.

Voordelen van 3D prototyping bij Prototec.nl

Bij Prototec.nl werken met de beste 3D printers voor een kwalitatief hoogwaardig 3D model. 3D prototyping is vooral geschikt om kleinere, maar zeer gedetailleerde modellen te maken. Afhankelijk van het ontwerp, is het mogelijk om de verschillende onderdelen van het prototype met elkaar te laten interacteren.

Vast contactpersoon

U profiteert van onze jarenlange ervaring en kennis van 3D prototyping. Mocht u dus vragen hebben over het laten maken van een 3D prototype, bel ons dan op en stel ze gerust. U heeft tijdens het ontwerp- en productieproces ook altijd een vast contactpersoon.

Diverse 3D printoplossingen

We beschikken ook over diverse printoplossingen. Zo kunt u bij ons uw model van resin of filament laten maken en voldoet hij in alle gevallen aan uw wensen. Prototec.nl is daarmee dé expert op het gebied van 3D prototyping.

3D prototype laten maken met FPM of resin?

Als u voor 3D prototyping kiest, heeft u keuze uit een aantal printtechnieken. Maar welke techniek past bij wat voor soort prototype? We leggen dit hieronder graag voor u uit.

FPM printtechniek

Voor grotere modellen die na productie met de hand afgewerkt moeten worden, is filament het geschiktst. Een 3D model heeft bij deze techniek wel meer tijd nodig om te printen en is minder gedetailleerd. Hier staat tegenover dat het een goedkope optie en relatief snel is.

Resin printtechniek

Voor kleinere modellen die veel detail nodig hebben, is resin het geschiktst. Het 3D prototype wordt direct in een hoge resolutie geprint en heeft geen nabewerking nodig. Bovendien is het model snel geprint. Nadat de printer klaar is met printen, moet het model nog wel uitharden.

FPM 3D prototyping

FPM 3D prototyping is de techniek om toe te passen voor grotere objecten. Daarnaast is het een voordelige optie.

Resin 3D prototyping

Resin 3D prototyping is zeer geschikt voor kleinere prototypes die voorzien moeten worden van veel detail. Het model heeft bij deze techniek geen nabewerking nodig.

3D printmaterialen

Bij Prototec.nl werken we met allerlei printmaterialen die toegepast worden om uw 3D prototype altijd naar wens te creëren.

Neem contact op met Prototec.nl

Heeft u nog vragen over onze 3D prototyping services? Neem dan gerust contact met ons op via 036 – 203 08 21 of stuur een e-mail naar info@prototec.nl. We helpen u snel en voordelig aan uw 3D prototype en beantwoorden al uw vragen. Samen met u en uw bedrijf realiseren we het ideale model.

 

Neem contact met ons op

Geen idee is ons te gek

  Over ons

  Prototec heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van maatwerk oplossingen op het gebied van software, electrotechniek, metaalbewerking en 3d printing. We helpen u graag aan een flexibele oplossing: voor elk budget!

  Contactgegevens

  Prototec
  Edvard Munchweg 28D
  1328 MA Almere

  Telefoon: +31(36) – 203 08 21
  E-mailadres: info@prototec.nl

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks