Prototyping voor bedrijven.

Van idee tot concept.

Vrijblijvend advies voor zakelijke klanten.

09.00 uur - 17:30 uur

Domotica oplossingen

Maak uw pand slimmer en verhoog het werk- en woongemak

Wilt u uw woning of bedrijf net als vele anderen slimmer maken door middel van domotica? Bij Prototec.nl hebben we jarenlange ervaring op het gebied van domotica oplossingen met de beste elektronica. U bepaalt zelf hoe uitgebreid u het domotica systeem wilt hebben en onze experts realiseren vervolgens de gewenste woning- of bedrijfsautomatisering.

Heeft u interesse in onze domotica oplossingen? Neem dan meteen contact met ons op via 036 – 203 08 21 of info@prototec.nl. We staan u graag te woord en realiseren uw domotica systeem op maat.

Ruim 30 jaar ervaring

Onze experts hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van domotica oplossingen.

Een passende domotica oplossing voor iedereen

We realiseren elk domotica systeem voor iedere klant op maat.

Een slimmer pand met een centrale aansturing

Met een domotica systeem stuurt u meerdere apparaten vanuit een gecentraliseerde plek aan.

Een goed functionerend domotica systeem

Met de diverse domotica oplossingen van Prototec.nl creëren we in uw woning of bedrijf een systeem dat hetzelfde protocol gebruikt om te communiceren. Omdat de diverse toepassingen met elkaar kunnen communiceren, vormen ze een goed functionerend domotica systeem.

Uniek voor ieder pand

Geen enkel domotica systeem is hetzelfde, omdat u zelf bepaalt hoe uitgebreid u het wilt hebben. Daarnaast heeft u de keuze om de elektronische aansturing te bedienen via wifi, USB, Bluetooth LE of Ethernet. Heeft u interesse in onze domotica oplossingen? Neem dan contact snel met ons op!

Voordelen domotica oplossingen

We bieden domotica oplossingen voor alle soorten ruimtes in bedrijfspanden, woningen en recreatiewoningen. Er zitten een aantal voordelen aan de installatie van een domotica systeem voor de automatisering van uw pand.

Verhoging woon- en werkgemak

Nu we meer thuiswerken, is de vraag naar woningautomatisering flink gegroeid. Zo kunt u via een app de verlichting bedienen, de thermostaat instellen, elektrische huishoudelijke apparaten activeren en de gordijnen opendoen.

Bij uw bedrijf voorziet u bijvoorbeeld de ramen van automatische zonwering, zodat u alle luiken met één druk op de knop kan laten zakken. Slagbomen automatiseert u eventueel ook met een domotica oplossing. Hierdoor hoeven uw werknemers niet voor het terrein te wachten.

Veiligheid

De automatisering van uw bedrijf of woning verhoogt ook de veiligheid. Wanneer u niet thuis bent, zet u als het alarm afgaat de lichten aan om inbrekers af te schrikken. Ook oudere mensen die slecht ter been zijn profiteren van domotica oplossingen. Zij kunnen vanuit een gecentraliseerd punt de toepassingen in het slimme huis eenvoudig aansturen.

Dit zijn maar een paar voorbeelden van de ontelbare voordelen en toepassingen. Heeft u interesse of nog vragen? Neem contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Automatisering van bedrijf

Met een domotica systeem verhoogt u het werkgemak van uw personeel. Stuur bijvoorbeeld de slagboom of de lichten automatisch aan.

Automatisering van woning

Verhoog de veiligheid en het woongemak met behulp van een goed communicerend domotica systeem. Bekijk de mogelijkheden!

Automatisering van recreatiewoning

Ook voor de automatisering van uw recreatiewoning schakelt u de services in van Prototec.nl. Stuur de domotica oplossingen vanuit een gecentraliseerd punt aan.

Aansturing op maat laten maken

Wilt u het domotica systeem eenvoudig met behulp van iOS of Android app aansturen? Kies ervoor om het systeem te bedienen via wifi, USB, Bluetooth LE of Ethernet. Bekijk wat de mogelijkheden zijn voor de aansturing van uw slimme apparaten.

Neem contact op met Prototec.nl

Onze experts hebben veel kennis opgebouwd op het gebied van domotica en voorzien u van persoonlijk advies. Ze realiseren het domotica systeem en de aansturing in uw woning of bedrijf altijd op maat. Ieder systeem is hierdoor uniek. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op

Geen idee is ons te gek

  Over ons

  Prototec heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van maatwerk oplossingen op het gebied van software, electrotechniek, metaalbewerking en 3d printing. We helpen u graag aan een flexibele oplossing: voor elk budget!

  Contactgegevens

  Prototec
  Edvard Munchweg 28D
  1328 MA Almere

  Telefoon: +31(36) – 203 08 21
  E-mailadres: info@prototec.nl

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks