Prototyping voor bedrijven.

Van idee tot concept.

Vrijblijvend advies voor zakelijke klanten.

09.00 uur - 17:30 uur

App/software op maat

Aansturing van uw slimme pand of professionele prototype

Heeft u diverse slimme apparaten of systemen, maar nog geen gecentraliseerd punt waarmee u ze kunt bedienen? Bij Prototec.nl bieden we voor uw domotica oplossingen bij u thuis of in uw bedrijf maatwerk aansturing via software of een app.

U kunt uw prototype ook voorzien van elektronica voor een functionerend testmodel. Neem direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Ook bij vragen of advies bereikt u ons eenvoudig via 036 – 203 08 21 of info@prototec.nl.

Het communicatiemiddel voor uw domotica systeem

We ontwikkelen naar wens een app of software die perfect communiceert met uw domotica systeem.

Keuze uit diverse communicatieverbindingen

U kiest bij Prototec.nl uit diverse communicatieverbindingen: wifi, USB, Bluetooth LE of Ethernet.

Maatwerk development

We ontwikkelen iedere aansturing op maat, omdat ieder domotica systeem uniek is.

Domotica app of software van Prototec.nl

Met een aansturende app of software beheert u alle slimme apparaten in het pand. U stelt bijvoorbeeld eenvoudig in hoe laat de verlichting uit moet gaan en de zonneschermen naar beneden. Ieder domotica systeem is anders en daarom ontwikkelen we uw app of software altijd op maat. Zo communiceert de aansturing altijd zonder problemen met de slimme apparaten en werkt alle elektronica naar behoren.

Ruim 30 jaar ervaring en een vast contactpersoon

Laat ook uw bedrijf of woning aansturen door middel van software of een app. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van maatwerk development, voorzien we uw slimme woning van een efficiënte aansturing. U heeft u bij ons ook altijd een vast contactpersoon voor een optimale samenwerking.

App (iOS/Android) op maat

Bij Prototec.nl maken voor u een nieuwe iOS of Android app om uw prototype of de slimme apparaten in uw woning aan te sturen. Zie wat de mogelijkheden zijn.

Software op maat

Laat door de experts van Prototec.nl unieke software maken om uw woning, bedrijf of prototype te voorzien van passende elektronische aansturing.

Neem contact op met Prototec.nl

Heeft u nog vragen of advies nodig over het laten maken van software of een app op maat? Neem dan direct contact met ons op via 036 – 203 08 21 of stuur een e-mail: info@prototec.nl.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf? Samen met u creëren we een gecentraliseerd punt om uw slimme apparaten of prototype makkelijk aan te sturen.

 

Neem contact met ons op

Geen idee is ons te gek

  Over ons

  Prototec heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van maatwerk oplossingen op het gebied van software, electrotechniek, metaalbewerking en 3d printing. We helpen u graag aan een flexibele oplossing: voor elk budget!

  Contactgegevens

  Prototec
  Edvard Munchweg 28D
  1328 MA Almere

  Telefoon: +31(36) – 203 08 21
  E-mailadres: info@prototec.nl

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks