Prototyping voor bedrijven.

Van idee tot concept.

Vrijblijvend advies voor zakelijke klanten.

09.00 uur - 17:30 uur

Materiaalbewerking

Prototec.nl: de expert voor een prototype op maat

Wilt u een metalen prototype laten ontwerpen en maken? Doe dit dan bij de experts van Prototec.nl. We zijn gespecialiseerd in verschillende soorten metaalbewerking en bieden u daarmee altijd een prototype op maat. U heeft bij ons de mogelijkheid om metaal te laten frezen, snijden, kanten en buigen.

Als experts op het gebied van metaal- en materiaalbewerking, bieden we u totaalservice en een eindproduct van de hoogste kwaliteit. Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies ontvangen? Neem dan direct contact met ons op!

Ruim 30 jaar ervaring

Bij Prototec.nl hebben we meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van prototypes ontwerpen en maken.

We denken met u mee

We bieden prototypes op maat voor ieder budget en denken met u mee van concept tot de productie in kleine oplage.

Vakbekwaam in metaalbewerking

We werken al jaren met diverse materialen en hebben ons onder andere gespecialiseerd in metaalbewerking.

Bewerkingsmogelijkheden

Bij Prototec.nl bieden we alle bewerkingsmogelijkheden op één plek aan om snel en voordelig een prototype naar uw wensen te maken. We focussen ons als vakbekwame ontwerper en producent op kwaliteit. Laat uw prototype daarom in kleine oplage bij ons produceren. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig prototype.

Plasma CNC

Bij Prototec.nl hebben we CNC plasmasnijders die plaatstaal (tot 3 mm dik) frezen en snijden. We maken iedere plaat op maat om direct te kunnen gebruiken voor de productie van uw prototype.

Snijbereik plasma: 646 x 710 mm

Materiaal Maximale dikte (mm)
Aluminium 20
RVS 15
Staal 15
Laag koolstof staal 20

Waterjet CNC

Met een waterstraal snijden we bij Prototec.nl diverse plaatmaterialen. Hiernaast ziet u het snijbereik van de waterjetsnijder.

Snijbereik waterjet: 305 x 460 mm

Materiaal Maximale dikte (mm)
Aluminium 12
RVS 3
Staal 4
Laag koolstof staal 6
Glas 12
Kunststof 15
Zachte materialen 10

Plaatstaal op maat snijden

Bij Prototec.nl snijden we diverse plaatstaalsoorten. Klik op de button om alle mogelijkheden te bekijken.

Aluminium op maat snijden

U kunt bij ons twee verschillende soorten aluminium snijden: 1050a en 6060. We gebruiken de beste technieken voor snijwerk op de mm nauwkeurig.

Laser snijden

Met behulp van onze computergestuurde lasersnijder snijden we het plaatmateriaal op de mm nauwkeurig in de juiste vorm uit. Hiermee graveren we bij Prototec.nl ook allerlei logo’s en andere producten naar wens.

Snijbereik laser: 300 x 200 mm (kunststof snijwerk en graveren)

Materiaal Maximale dikte (mm)
Acrylaat 5
Hout 3

Plaatmateriaal CNC kanten

Met onze vingerzetbank buigen we ieder stuk plaatstaal in de gewenste vorm. Zo creëren we een kwalitatief hoogwaardig 3D prototype.

Poedercoaten

Bij Prototec.nl poedercoaten we uw prototype in elke gewenste kleur. Zo ziet het model er representatief uit en is het direct klaar om te testen.

Nog meer materialen

U kiest bij Prototec.nl uit nog meer materialen voor uw prototype. Zo is het ook mogelijk om een prototype van kunststof of zincor te laten maken. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het type product en de functionaliteiten die het prototype moet hebben.

Neem contact op met Prototec.nl

U heeft bij ons veel bewerkingsmogelijkheden, maar wat is het beste materiaal voor uw product? Neem contact met ons op om uw idee aan ons voor te leggen. We gaan direct aan de slag en voorzien u van duidelijke informatie over de materiaalkeuze.

Mocht u nog vragen hebben, bel ons dan snel via 036 – 203 08 21 of stuur een e-mail naar info@prototec.nl. We helpen u graag op maat!

Neem contact met ons op

Geen idee is ons te gek

  Over ons

  Prototec heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van maatwerk oplossingen op het gebied van software, electrotechniek, metaalbewerking en 3d printing. We helpen u graag aan een flexibele oplossing: voor elk budget!

  Contactgegevens

  Prototec
  Edvard Munchweg 28D
  1328 MA Almere

  Telefoon: +31(36) – 203 08 21
  E-mailadres: info@prototec.nl

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks