Prototyping voor bedrijven.

Van idee tot concept.

Vrijblijvend advies voor zakelijke klanten.

09.00 uur - 17:30 uur

Logo op de muur

Laat uw 3D logo op maat maken

 

Wilt u een hogere attentiewaarde en uw bedrijf op laten vallen? Prototec.nl heeft dé oplossing. U laat bij ons uw hoogwaardige 3D logo voor op de muur in de gewenste stijl maken. Het enige wat u hoeft te doen is het logo naar ons op te sturen. Geef ook meteen de breedte, hoogte en maximale diepte door.

We maken ieder logo op maat en als expert op het gebied van materiaalbewerking, elektronica en prototyping, bieden we veel opties voor uw logo op de muur. Heeft u een dringende vraag? Twijfel geen moment en neem contact met ons op!

Meer dan 30 jaar ervaring

We hebben ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van functionerende 3D prototypes.

Betrokken bij het proces

We delen op voorhand het productontwerp met u. Zo voldoet uw prototype altijd aan uw wensen en eisen.

3D prototype in kleine oplage

We richten ons op kwaliteit en produceren daarom uw prototype uitsluitend in een kleine oplage.

Waarom een 3D logo laten maken bij Prototec.nl?

Omdat een logo direct voor herkenning moet zorgen bij de consument of bezoeker, is de toepassing van het juiste materiaal heel belangrijk. De mogelijkheden voor een op maat gemaakt logo op de muur bij Prototec.nl zijn daarom bijna onbeperkt.

We passen voor de productie van uw logo op maat al onze kennis van o.a. materiaalbewerking, rapid prototyping en elektronica toe. Op deze manier maken we uw logo waarheidsgetrouw en goed herkenbaar.

Redenen voor een logo op de muur

Logo’s komt u overal tegen. Ze hangen aan buitenmuren, aan gevels en in bedrijfspanden. Logo’s zorgen ervoor dat het bedrijf of de winkel van buitenaf zichtbaar is en herkend wordt. Er zijn meerdere redenen om een logo voor op de muur op maat te laten maken:

Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in het laten maken van een 3D logo? Neem dan snel contact met ons op via 036 – 203 08 21 of stuur een e-mail naar info@prototec.nl. Bent u benieuwd naar de fabricageopties voor uw eigen 3D logo? Lees dan verder!

Andere plaatsingsmethode

Wilt u een 3D logo van het bedrijf laten maken dat niet aan de muur kan worden gehangen, maar dat u makkelijk staand kunt plaatsen? Geef dit aan ons door, dan houden we rekening met de vorm van het logo.

Opties logo op de muur

Om uw 3D logo zo herkenbaar en waarheidsgetrouw mogelijk te laten maken, bieden we u meerdere fabricageopties aan:

Logo buiten

Op zoek naar een duurzaam logo om buiten aan het bedrijfspand te hangen? Prototec.nl gebruikt materialen die weersbestendig zijn. In combinatie te gebruiken met verlichting.

Logo met verlichting

Een logo met verlichting laat het logo nog beter opvallen, zowel overdag als in de avond. Door onze kennis van elektronica en verlichting zijn de mogelijkheden eindeloos.

Industrieel logo (hout/metaal)

Wilt u een industrieel logo van hout of metaal laten maken? Bij Prototec.nl hebben we jarenlange ervaring met materiaalbewerking en gebruiken we de beste machines.

Neem contact op met onze klantenservice

Heeft u nu nog vragen over alle mogelijkheden voor een 3D logo op de muur? Bel ons dan snel op 036 – 203 08 21 of stuur een e-mail naar info@prototec.nl. We bespreken graag de opties met u en adviseren u bij uw keuzes. Bij Prototec.nl realiseren we samen met u een prachtig 3D logo op maat!

Over ons

Prototec heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van maatwerk oplossingen op het gebied van software, electrotechniek, metaalbewerking en 3d printing. We helpen u graag aan een flexibele oplossing: voor elk budget!

Contactgegevens

Prototec
Edvard Munchweg 28D
1328 MA Almere

Telefoon: +31(36) – 203 08 21
E-mailadres: info@prototec.nl

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks